Miért van az hogy a firefox nem mindig nyit meg. Van hogy egyáltalán nem nyissa meg, akkor Ctrl+Alt+Del ott kiválasztom a firefoxot és leállítom a folyamatot. Akkor megnyissa, de csak egy oldalt, többet nem. Mit csináljak vele hogy jól működjön?
Egyezzünk meg. Te ezekután azt mondod, hogy nem nyiTJA meg, én pedig elmondom. A Firefoxnak kell egy kis idő, amíg kikapcsolja magát, megnyugszik. Általában én is türelmetlen vagyok, és Feladatkezelőben (CTRL+ALT+DELETE) leállítom a folyamatot, és újraindítom.
De ha megfigyeled Feladatkezelőben, hogy miután kiléptél a programból, a FF memóriafelhasználása egyre kevesebb és kevesebb lesz, s ezután leáll =)
Nálam azonnal indul és be is zárja magát.
Adobe is sok hibának lehet az oka, fagy és összeomlik vele a Firefox. Minél előbb frissitsd az összes Adobe vacakot (Reader, Acrobat, ActiveX, Flash Player), tele vannak biztonsági résekkel. És nézd meg az Eszközök/Beállításokban, mennyi helyet állítottál be a Gyorsítótárban? Haladó/Hálózat, 80-100 MB kell legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!