Mi lehet a megoldás? Windows8.1 van a gépemen -legális, géppel együtt vettem. Nem lehetett bekapcsolni, ill. kikapcsolni sem, csak többszöri próbálkozásra. Ha sikerült bekapcsolni, utána már ment.
Figyelt kérdés
Próbáltam minden variációban -csak akkuvak hálózat nélkül és fordítva is.
3 hete hoztam el a szervizből, akkor ugyanis úgy tűnt, hogy megcsinálták, eddig bírta.
Most újra ugyanaz a probléma, de már nem sikerül a mobilnetre kapcsolódni sem (Telenor Hipernet)Többen tesztelték a sticket, működik.
Wifivel lehet kapcsolódni.
2014. ápr. 19. 12:06
1/2 anonim válasza:
Sajnos egy rendszer visszaállítás megérett nálad. De ne aggódj csak a beállítások vesznek el a fájlok (pl videók, képek stb) nem vesznek el.
1, A csempéknél menj be a Beállításokra (fogaskerék ikon)
2, Frissítés és helyreállítás
3, Ott találsz elvileg egy teljes rendszervisszaállítást
+1 ha ez nem oldaná meg a problémádat ellenőrizd a bekapcsológomb állapotát ;)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azzal is próbálkoztam. Sajnos újra kellett telepíteni.
2014. máj. 16. 05:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!