Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 100 % a cpu használat, okozoja...

Exe2 kérdése:

100 % a cpu használat, okozoja a firefox. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Kb 3 hete lett telepitve egy notira a Win 7. Előtte XP volt rajta, firefox böngészővel. Most van egy felugró ablakom, mely szerint 100 % a cpu használat, okozoja a firefox. Természetesen beleöszülök olyan lassú lett a gép. Mit kéne tenni? Nem vagyok számitógép zseni, ha lehet részletesen. Nincs virus rajta.
2014. ápr. 18. 17:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
gyönge benne a cpu .. jó hogy egy win7 meg eszi..
2014. ápr. 18. 19:44
 12/14 zsarnai94 ***** válasza:

Ahez a laptophoz semmiféleképpen nem ajánlatos a Windows 7. Futni fog rajta, de ilyen módon. Ha mindenféleképpen Windows-t akarsz akkor menj vissza XP-re, de mivel annak lejárt a támogatottsága nem biztonságos. Ajánlom neked a Linux-ot, igaz kicsit furcsa lesz, de eddig nem sok ember bánta meg azt, hogy átváltott.

Játszani szerintem úgy se fogsz ilyen configuráció mellett, ergó teljesen megfelel neked egy Linux Mint, Ubuntu, Suse vagy akármelyik disztrobúció /változat/, mely belépőknek ajánlatos.

2014. ápr. 18. 20:15
 13/14 anonim válasza:
A Firefox-nak semmi gondja, a gond a notebookkal van. A notebookodnak csupán 1GB RAM-ja van, ami egyszerűen nem elégiti ki a Windows 7 gépigényeit: [link] Ajánlom én is a Linux alapú operációs rendszereket, főleg az Ubuntu-t ( [link] amely csak fele annyi erőforrást igényel, mint a Windows 7. ( [link] ). Vagy ha van rá pénzed, vegyél egy új notebookot. :)
2014. ápr. 21. 18:00
 14/14 A kérdező kommentje:
A notinak nincs baja, vigan fut a win 7-tel. Egy alattomos hirdetéskereso program feltelepult, amt sikerult deaktivalni :)A cpu ablak most is elojon, de nincs gondom :) koszonom a segitsegeket!
2014. máj. 4. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!