100 % a cpu használat, okozoja a firefox. Mi lehet a baj?
Win 7 telepítés után még jól működött v. kezdetektől lassú? Milyen gép pontosan?
Az FF épp okozhat magas terhelést, néhány oldal elég hozzá.
Nem éppen combos egy masina. Win 7-ből max a Startert ajánlanám rá, a többi simán megeszi. Az is lehet probléma. FF = Firefox.
Mindenesetre: próbáld meg úgy elindítani az FF-et, hogy kikapcsolod a bővítményeket!
A célnak megfelel :)
Lehet a Flash Player a ludas? Kellet valamihez.....
Magas CPU sok program együttes futtatásánál, vírusnál amikor átveszi az uralmat a gép felett sok alkalmazást használ a háttérben,gépigényes játékoknál fordul elő,ha még mennek az automatikus frissítések az még + betesz neki,én a helyedben lefuttatnám ezt.
Bőven lehet a flash player a ludas, ráadásul win7+firefox combinációnál előkerül egy nagyon csúnya dolog, amit védett módnak hívnak. Valami részeg találhatta ki, és a lényege, hogy az alapbeállítás esetén a flash win7+firefox esetén lassabb gépeken teljesen használhatatlan.
Megoldás:
Nyisd meg jegyzettömbbel a c:\windows\system32\macromed\flash\mms.cfg fájlt. Ha 64 bites a rendszered, akkor a system32 helyett a syswow64-ben keresd.
A fájl tartalmához add hozzá a következőt:
"ProtectedMode=0"
Egy sorba, pontosan úgy, ahogy írtam, és idézőjelek nélkül. Mentsd el a fájlt, utána indítsd újra a firefoxot. A flash teljesítmény kb. háromszor jobb lesz utána.
Ha az UAC be van kapcsolva a gépeden (alapértelmezett), akkor közvetlenül nem tudod menteni a fájlt. Mentsd el előbb az asztalra, vagy a dokumentumok mappádba, majd másolás+beillesztés segítségével írd felül az eredetit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!