Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem jön be a facebook...

Miért nem jön be a facebook és a google? Bőv lent!

Figyelt kérdés
akármit csinálok nem megy a facebook rendesen és a google se.a facebook csak a szőveget tőlti be a google pedig le van tiltva és nem hozza be.próbáltam chrome,firefox stb-n is és egyiken se jó.újra raktam a gépet formáztam a meghajtokat és most is úgyan úgy fent áll a probléma.minden más oldal bejön hibátlanúl.próbáltam másik netre kapcsolodni is az se megoldás.tegnap frissitet a gépem és előtte a képernyőn is megjelenttek ilyen mint a pixxel hibák lennének aztán kikapcsoltam elmúlt aztán frissitet még aznap a gép.mi lehet a próbléma?
2014. ápr. 17. 13:25
 1/5 A kérdező kommentje:
azt írja ki a chrome a googlehoz hogy nem lehet kapcsolodni mert nem az igazi jelenleg valami zavarja stb stb
2014. ápr. 17. 13:32
 2/5 A kérdező kommentje:
sikerült megoldanom.bár nem értem ez hogy történhet meg!a dátumot átállítottam egy program licence miatt vissza.és most beállítottam a pontos napra órára és hírtelen jó lett minden.csak nem értem ha újra raktam a gépet miért maradt a dárum a beállítot.a másik h ennek mi köze ezekhez a próblémákhoz?
2014. ápr. 17. 13:37
 3/5 Lajos54 ***** válasza:
Azért maradt a beállított dátum, mert azt az alaplap (illetve tulajdonképpen a BOIS) tárolja. Tehát, amikor újratelepítetted a gépet, azt a dátumot fogadtad el.
2014. ápr. 17. 14:21
 4/5 Lajos54 ***** válasza:

... és a böngésző pedig azért "kukacoskodott", mert nem volt jó a dátum. (Ilyesmiket szokott kiírni, ha egyáltalán kiírja: "Lejárt a biztonsági kód, Lejárt a hitelesítési...").

Ez például a víruskeresőket is rendesen át tudja verni, egy kissé belezavarodnak a dátum mizériákba.

Olyankor is fordul elő hasonló, ha lemerül az alaplapi elem (ami tulajdonképpen a BIOS-t működteti), és visszaáll a gép órája az induló értékre.

2014. ápr. 17. 14:25
 5/5 Lajos54 ***** válasza:

hoppá! :)

szóval az a BOIS az BIOS akart lenni XD

2014. ápr. 17. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!