Elfelejtettem a Facebook-jelszavamat és nem jön emlékeztető e-mail a címemre (sajnos citromailt adtam meg). Mit csináljak? Ötlet?
Mit értessz az alatt hogy : "sajnos citromailt adtam meg"?
Nézd meg a kéretlen leveleknél a citrommailodon. Nagy valószínűséggel oda rakta be az emlékeztetőt.
SPAM mappában is lehetnek az emlékeztetők.
Ötlet? Menj és beszélj személyesen a "barátaiddal"! Próbáld ki, tök jó érzés!
Se a spam mappában nincs, se közösségi levelek között, sehol. Nincs beállítva spam-szűrő sem, emailt jól adtam meg a Facebookon, szóval nem volt több ötletem és írtam a citromail ügyfélszolgálatának. Kíváncsi vagyok mit válaszolnak..
Kedves Tengor: szoktam a barátaimmal lógni.. valószínűleg többet, mint te :) te is lehetnél a barátaiddal ahelyett, hogy itt válaszolgatsz a kérdésekre! :)))
Mellesleg nem mintha közöd lenne hozzá, de ez egy hobbimnak kitalált FB, nem is úgymond saját. Sajnos a világ minden pontjára nem tudok elutazni, hogy személyesen adjam át a cserepartnereimnek a csomagjaimat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!