Ilyenkor mi a teendő (Ncore)?
Meg se fordult a fejemben hogy innen kérjek. De az előttem író is írta, hogy próba cseresznye. Na hát akkor megpróbálom. Így megkérdeztem, és meg is hívtak. Nagyon köszönöm.
Meghívtak, csak nem tiltják ki remélem.
Értem én, de amikor odaírtad, nem tudtam, hogy hogyan lehetne írni nekik. Elkezdtem olvasgatni az ezen az oldalon feltett Ncore-os kérdéseket. Sehol se találtam ilyen információt, olyat viszont igen, ahol meghívót kértek ("kunyorogtak"). Írta a kérdező, hogy kapott, na mondom, lehet meg kéne próbálnom. Nem akartam rád hivatkozni, csupán azt akartam kifejezni, hogy miért ne próbálhatnám meg (ezek szerint nem jól fogalmaztam meg). Jól sült el a dolog, mert adtak is. ;) Már írtam nekik (tegnap este), viszont még nem válaszoltak.
Ha kell egy 1016 ft-s sms ért tudok küldeni. Ez NEM meghívó hanem ettől leszek prenium tag és így tudok 50 pontért meghívót küldeni.
Prenium nelkül egy meghívó 1000 pont nekem 500 van(másfél éve gyűjtöm)
Ezt más ncore tagok is megtudják erősíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!