Ilyenkor mi a teendő (Ncore)?
Figyelt kérdés
A következő történt velem: 2 és fél évvel ezelőtt a barátom megosztotta a fiókját velem, mivel nem tudta, hogy mit kell ott csinálni, hogyan kell letölteni torrenteket. Így elmagyaráztam neki, és ketten használtuk. Ő csak 3 hetente töltögetett le dolgokat, viszont nem töltötte vissza (amiről én nem tudtam). Én szabályosan csináltam a letöltéseimet, sőt 21,93 TB-ot fel is töltöttem. Nagyon sok pontom volt, de kitiltottak. Így most nincs Ncore-om. Senkitől se tudok kérni, ezért elég nagy bajban vagyok sajnos. A kérdésem az lenne, hogy hogyha volt elég pontom egy meghívóra, attól még kitilthattak? Mit csináljak most?2014. ápr. 14. 16:18
1/15 anonim válasza:
Akaszd fel magad,ha ez a legnagyobb problémád!
2/15 anonim válasza:
szerintem nem igazán tudsz mit tenni
3/15 A kérdező kommentje:
Hallgató vagyok és jól jönne letölteni egy két könyvet stb.. Nem a legnagyobb bajom de szeretnék még le és feltöltögetni. A letöltéseim egyébként: heti 4-5 könyv, 3-4 film, zenét változóan, van amikor egy nap alatt letöltök 200-at, van amikor 1 hónap alatt semmit, programokat is szoktam heti 3-4-szer. Ebben az a legidegesítőbb hogy sok olyan ember kap meghívót aki nem tudja használni, én meg itt vagyok semmi nélkül. Nincs valami más ötleted? :)
2014. ápr. 14. 16:34
4/15 A kérdező kommentje:
Biztos? Tényleg nagyon bánt a dolog. Írni nem lehetne nekik valahogy? :(
2014. ápr. 14. 16:36
5/15 anonim válasza:
az a baj ezzel, hogy már az is szabályszegés hogy ketten használtátok, szóval ha ezt megírod nekik, akkor ugyancsak kizárással járó "mentséget" mondanál, egyébként nem tudom hogy így hogy lehetne írni nekik
6/15 A kérdező kommentje:
Szóval akkkor elúszott már a hajó? Tudom hogy az is szabályszegés, de ő csak 3 hetente hasznta, vagy még akkor se. Szóval akkor már meg is szünt volna a fiók. Vagy az nem mentség? Jaj, de nagy a gond itt...
2014. ápr. 14. 16:53
7/15 anonim válasza:
hát szerintem elúszott igen, mert ha belegondolsz, azzal tudnál érvelni hogy adják vissza, hogy nem a Te hibádból van, hanem haverodéból, és ugye az is szabályszegés, azonban ha rendesen használjátok, főleg ha ő ilyen ritkán, akkor azt alapból nem veszik észre, vagy nem foglalkoznak vele, szóval próbálj szerezni egy másikat
8/15 anonim válasza:
"A felhasználói fiók kizárólag olyan személlyel osztható meg, aki nem tagja az oldalnak." Tehát használhatjátok ketten.. Írj nekik, próba cseresznye..
9/15 A kérdező kommentje:
Nem tudok mit tenni ezek szerint. Írni se tudok nekik. Valaki tud küldeni meghívót pm.-ben?
2014. ápr. 14. 18:50
10/15 anonim válasza:
Valahogy sejtettem, hogy erre megy ki a játék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!