Upc-s Technicolor router nél portot szeretnék létre hozzni a forwarding-ba beírok mindent helyesed de valami mégse jó mert azt írja hogy egy vagy több tartományba hibát észlelt. Valaki valami megoldást?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 11. 20:09
1/5 Tengor válasza:
Úgy nem, viszont az elég valószínű, hogy nem helyesen írsz be adatokat.
Minek szeretnél portot nyitni? Képet tegyél fel a beállításokról!
2/5 A kérdező kommentje:
utorrentnek szeretnék portot nyitni hogy aktív lehessek.most jelenleg nem vagyok gépközelbe nem tudok képet csinálni róla. de először azt mondták hogy utorrent portját írjam be illetve az ip címem így nem fogadta el folyton hibát írt ki majd láttam egy oldalon hogy 8000-9000-ret írjak be (ez nem tudom h mi lenne) be irtam ezt illetve mellé az ip címet és elfogadta de változást azt nem látok
2014. ápr. 11. 22:00
3/5 Tengor válasza:
A WAN IP címed írtad (rossz) v. a belső hálón lévőt 192.168.x.y (jó)?
4/5 A kérdező kommentje:
jót írok 192.168.x.xy
2014. ápr. 11. 22:14
5/5 A kérdező kommentje:
mindenki segítségét köszönöm sikerült :)
2014. ápr. 11. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!