Router zsenik segítesetek! Mit tegyek?
Áruld el kérlek a router típusát...
Egyébként mi az az 1-2 dolog ami nem működik?
Egyébként a biztonsági beállítások között nézelődj pld remote management szerűséget keress.
a router típusa: ZXDSL 931VII
az baj,hogy iylet nem nagyon találok, hogy controll manager pedig már vagy 100x átpörgettem midnen lehetőséget de azért megnézem még1x
a biztonsági beállításoknál ezek vannak( és semmi sincs bekapcoslva) :
Firewall
IP Filter
MAC Filter
URL Filter
Service Control
találtam most olyasmit,hogy itt a remote management-et a z anti hacking menupont bekapcsolásával lehet deaktiválni, hát benyomtam újra indítottam a routert ( gépről nem kihúzás bedugással) és még így is megnyitja külső ip-vel.
ott ezek vannak : User Management
System Management
Log Management
Diagnosis
de itt nincs semmi olyasmi csak jelszót tudok állítani vmint újra indítani a routert és vissza állítani alaphelyzetbe/alapbellításokra
ph-n olyat írt valaki erről, hogy port forwaldolt vele, és nem csinálta
ilyen alapon akár jót is nyomhattál, csak a kütyüdet nem érdekli:)
érdekes..
Ez szolgáltatós ( pontosabban T-Home-os eszköz )? Mert ha igen, akkor ezen nem csodálkozom. A T-Home-os csodadobozok sosem azt csinálják amit te akarsz. Valószínűleg véletlen (vagy nem véletlen) olyan firmware-t adtak ki rá amibe be van kapcsolva a távoli elérés, és mivel erősen butított firmware-ről van szó, a kikapcsolási lehetőség le van tiltva benne.
Hívd fel őket telefonon, vagy írj e-mailt nekik és majd a következő firmware frissítés során vagy kijavítják vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!