Miért téli hónapokban jár Magyarországon a google maps autó?
Üdv!
Érdekelne miért akkor? Hogy szégyenítsenek minket? Mert ha Magyarországon végigmegyünk mindenhol lomb nélküli fák, latyak, esős, borús idő van.
Viszont az Amerikai kontinensen tavasszal, nyáron, ősz elején mennek, télen nem igazán csak 1-2 részlet erejéig, amikor valami hibát javítanak.
Érdekelne hogy miért így csinálták. Igy konkrétan nem találok semmit a világhálón, szóval elfér itt ez a kérdés, a véleményetek is érdekel, nem csak az okfejtés! :))
Köszönöm!
Érdekes megfigyelés.
Ha a felvételek folyamatosan készülnek, akkor valahol télen is járniuk kell. Bárhol is mennek, mindig felmerülhetne a kérdés, miért pont ott?
Viszont valóban nem nehéz beleérezni valami összeesküvést, hisz ezek a téli felvételek nem teszik vonzóbbá az adott országot, sőt.
Én nagy unalmamban szoktam nézegetni, de az utcanézetek túlnyomó része Magyarországon a téli hónapokban lett elkészítve, a googlenak borzasztó sok pénze van, ha Európában legalább több járműbe fektettek volna be, és egy kicsivel több időt adtak volna a dolognak akkor 3 nyár alatt (több járművel) egy elfogadhatóbb térképet hagytak volna fenn az "utókornak" mivel gondolom nem fognak az utóbbi 10-15 évben újra pásztázni mindent ezért ha 1 évvel több idő ment volna rá, meg több járművet állítottak volna forgalomba, akkor kiváló végeredmény is lehetett volna. De így egyes helyek amik egyébként igen vonzó helyek, azok egy téli, latyakos képpel elég taszítóak.
#1 Tengor: Úgy gondolod, hogy ilyen válasszal fel fognak pontozni? Első akartál lenni, egy semmitmondással. Nem szeretem az ilyen oda lököm szöveget, de dicséretes, hogy pont került a végére. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!