Mobil internet gyorsaságának növelése?
Figyelt kérdés
T-mobile-os (Mobile Broadband Stick 4)netünk van és iszonyat lassú! 0,13 Kbps a feltöltési sebesség
Mit tehetek ilyen esetben?
2009. dec. 19. 14:50
1/9 anonim válasza:
Menj olyan helyre, ahol van térerő.
2/9 anonim válasza:
sajnos semmit, tényleg csak azt, amit az első válaszoló írt
4/9 anonim válasza:
Valószínűleg nincs beállítva a stick HSDPA szélessávra, alapon csak a leglassabbon megy. Nézd meg: 3G kizárólag, APN (szolgáltató neve,) DNS1, DNS2: szerverek beállításai (számok). Sajnos a T-Mobile értékeit nem tudom, nekem Vodás stickem van. Hívd fel az Ügyfélszolgálatot, segítenek.
5/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok: ha automatikuson hagyom, nekem is GPRS-en megy, ami lassú. Vodás szélessáv 7.2 Mbps, ha sötétkéken világít.
6/9 anonim válasza:
GPRS is messze gyorsabb, mint 0.13 kbps, a HSDPA-nak meg csak az elméleti maximuma 7.2mbps
7/9 anonim válasza:
Több USB-d van? Akkor a gép elején levőbe csatlakoztasd. Házfal mellett, gép hátsó részén biztosan nem műxik rendesen.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megpróbáltam az összes variációt, és ha nem is sokkal, de gyorsabb, bár lehet, hogy ez is csak átmenet, mert állandóan ugrándozik.
2009. dec. 21. 21:32
9/9 anonim válasza:
Vidd be a boltba, elküldik szervízbe (valszeg le kell cserélni rajta a szoftvert). Lehet, hogy valami kártevő okozza a lassulást. Csere eszközt adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!