Szerintetek jobban megéri vásárolni az Apród.hu-n?
Figyelt kérdés
Érdemes pl. ott venni valamit működő állapotban (ha elektromos cikkről van szó), mint hogy újonnan vegyük meg egy boltból?2014. ápr. 2. 16:24
1/1 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit, és hogy annak a strapabírósága és élettartama mennyire fontos neked. Pl. számítógépet (én esetemben laptopot) mindig újonnan vettem, soha nem is fogok használtan, akkor sem, ha mondjuk fele áron van. Lehetnek olyan hibák, amiket észre sem veszel, egy port nem működik, amire (azt hiszed, egy ideig) nincs is szükséged, az érintőpadja (ha laptop) hibás, stb. Nagyon érzékeny vagyok ilyen téren. Viszont pl. telefont simán vennék használtan is, mert nem túl fontos számomra, hiszen csak telefonálásra használom, nem érdekel, ha pl. a kamerája egy kicsit homályos, vagy hogy nem működik a google play meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!