Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Megéri interneten vásárolni?

Megéri interneten vásárolni?

Figyelt kérdés

Mik az esetleges előnyei, hátrányai?

Tudna valaki egy jó áruházat ajánlani?

2009. jan. 10. 14:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

De mit? így nehéz nyilatkozni a témáról.

Általánosságban az előnye a netes vásárlásnak, hogy nagy a választék, általában van valamilyen kedvezmény, és házhoz hozzák a terméket (kényelmes).

Hátránya, hogy fizikailag nem látod a terméket, így lehet rajta sérülés, illetve szállítás közben is sérülhet, és ilyenkor macerás lehet kicseréltetni, ezenkívül előszeretettel hozzák akkor a terméket, amikor az ember nincs otthon (mert éppen dolgozik), így kell valaki, aki átveszi.

2009. jan. 10. 14:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"Hátránya, hogy fizikailag nem látod a terméket" - amikor bemész egy boltba, kinézed a kirakott terméket és kapsz egy lezárt dobozt. Tehát ugyanúgy nem látod a megvásárolt terméket.

Amúgy a kényelem a legfontosabb szempont. Sokszor olcsóbb is, de nem mindig. Én egy márkás, de teljesen ismeretlen típusú mosógépet vettem már vagy 5 éve. Semmi baja nincsen. Mást is vettem már azóta, máshol is, de még nem volt problámám.

Hátránya talán csak az, hogy nem látod a típust, nem tudod pontosan felmérni milyen, csak a képek alapján. Érdemes minél többet utánanézni egy terméknek, akár valódi boltokban körülnézni és ami élőben tetszik azt megvenni.

[link] - itt elindulva találsz termékeket és hozzájuk tartozó webáruházakat is.

[link] - gyűjtőhely

[link] - egy konkrét webáruház

2009. jan. 10. 15:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
[link] - elírtam, bocsi.
2009. jan. 10. 15:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én több éve majdnem minden műszaki cuccot neten rendeltem. Tapasztalatom szerint olcsóbb, nagyobb a választék, és tényleg kényelmes. Soha nem volt semmilyen probléma. Az egyetlen baj, hogy a megadott napokon valóban végig itthon kell ülni, és figyelni, hogy észrevedd, ha jönnek.
2009. jan. 10. 15:45
 5/5 A kérdező kommentje:

Mobilt és digitális fénylépezőt szeretnék venni...

Köszönöm a segítségeteket!

2009. jan. 10. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!