Asztali számító géphez csatlakoztatható e hangfal helyett egy sztereó rádió?
Figyelt kérdés
Van egy használaton kívüli ATT nokia camping cass 717 tipusú sztereó rádióm vadi új erre gondoltam ha csatlakoztatható hogyan és nit kell letölteni hogy pl a youtube-t tudjam halgatni vagy bármit.2014. ápr. 2. 12:46
11/15 anonim válasza:
#9 Én is csak ezt találtam, de ő RCA csatlakozótól kezdve mindent emlegetett...
kérdező: küldj képet a rajta található csatlakozókról!
12/15 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat nem kisérletezek!
2014. ápr. 2. 13:30
13/15 anonim válasza:
ja, és a magnós (szalagos) jelöléssel ellátott 5 lábas csatlakozó egyébként lehet hogy bemenet, mivel van kazettás része. ezt használtuk mikor lemezjátszóról magnóra akartunk átvenni
14/15 anonim válasza:
viszont ha csak ez a felhozatal, akkor nem oldható meg vele, mivel a magnós (vonal bemenet) nem ad "élő hangot". legalábbis amik nekünk voltak azok közül egyik sem adott hangot felvétel közben. pedig abban van előerősítő is gondolom. na de túlragoztuk a témát :) ha csak youtubehoz kell, akkor vegyél valami olcsóbb hangfalat
15/15 anonim válasza:
Udvarra, szabad térre egy ilyen tökéletes kerti sütögetés mellé:
szomszédok ellen hatásos :D elnyomja a fűnyíró zaját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!