Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Asztali számító géphez csatlak...

Asztali számító géphez csatlakoztatható e hangfal helyett egy sztereó rádió?

Figyelt kérdés
Van egy használaton kívüli ATT nokia camping cass 717 tipusú sztereó rádióm vadi új erre gondoltam ha csatlakoztatható hogyan és nit kell letölteni hogy pl a youtube-t tudjam halgatni vagy bármit.
2014. ápr. 2. 12:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem megfelelő csatlakozók hiányoznak a rádióról. Így nem lehetséges.
2014. ápr. 2. 12:52
 2/15 A kérdező kommentje:
minden falta csatlakozó van rajta RCA,Jack. stb ki és bemenetekkel.Megpróbálhatom valamellyikkel nem lesz a gépnek semmi baja?
2014. ápr. 2. 12:57
 3/15 anonim ***** válasza:
Meg lehet próbálni, nem lesz semmi baja.
2014. ápr. 2. 12:58
 4/15 A kérdező kommentje:
nen kell letölteni semmit hogy működjön nem vagyok profi
2014. ápr. 2. 13:00
 5/15 anonim ***** válasza:

No, azt azért nem mondanám, hogy nem lehet semmi baja, főleg akkor, ha a szintén jack hangszóró kimenetet akasztja össze a hangkártya vonalszintű kimenetével (vagy ami még perverzebb: a mikrofon bemenettel).

Meg lehet oldani az összekötést, de - mivel a kérdésből látszik, hogy totálisan járatlan vagy a témában - jobban jársz, ha megkéred rá valamelyik ismerősödet, aki már hallott valamit az elektronikáról.

2014. ápr. 2. 13:03
 6/15 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat mit javasolsz vegyek egy gyári hangfalat és milyet javasolsz?Egy kinti gépről van szó amit kaptam komplett monitorral de se hangfal se semmi nincs hozzá.Ritkán használom de most már jó idő van és kint van egy nyári filagória és gondoltam valamit kezdek vele hogy megszólaljon.Még egy van egy logic tipusú mikrofonos fejhalgatóm azt próbáltam de nincs hang azon sem akitől kaptam ott volt rajta de a fejhalgató más tipus volt ez jelent valamit és nem zaklatlak tovább.
2014. ápr. 2. 13:15
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell hozzá pilótavizsga, de azért nem árt ha nem ész nélkül kötözgeted össze az egészet. A hangkártyán keresd meg a kimenetet! Ez egy zöld 3,5-ös jack csatlakozó lesz, mellette egy körből kifelé mutató nyíllal(többnyire így jelölik). Ezt a csatlakozót kell összekötnöd a a rádió bemenetével. De (ha jól látom) egy igazi retró darabról lévén szó elég érdekes jelöléseket alkalmazhatnak, így jobban tennéd ha mutatnál róla egy fotót, hogy mik a lehetőségek. (vagy tényleg kérj meg rá valakit aki ért hozzá)
2014. ápr. 2. 13:15
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Bármilyen típusúval működnie kell ha jó a fejhallgatód ÉS jó helyre dugtad. Fontos, hogy a gép hátulján keresd meg a ZÖLD csatlakozót. (lehet az elején is van, de mivel nem vagyok benne biztos hogy bevan-e kötve inkább hátul keresd)
2014. ápr. 2. 13:18
 9/15 anonim ***** válasza:

Elvileg van jelbemenet csatlakozó, de csak ezt a fotót találtam hozzá.

[link]

A baloldali kettő a hangszóró kimenet, a jobboldali kettő meg mikrofon bemenet, egyiket sem javaslom használni.

A tuchel csatlakozó tud magnó és lemezjátszó bemenetet(?), de a konkrét lábkiosztásnak utána kellene nézni, és jelet illeszteni is kellhet.

Én is azt mondom, ne kísérletezz, mert a hangkártya kimenete is bánhatja. Keress meg egy hozzáértő embert.

2014. ápr. 2. 13:18
 10/15 A kérdező kommentje:
A gép midössze 5 éves jól működik minden rajta lejátszik cd-t felvesz cd-dvd-t akitől kaptam vett egy leptopt magának és így adta ide nekemSajna külföldön van és nem tudom megkérni hogy segitsenazért próbálok itt infót kérni,egyébként neki is egy rádióval volt hangfala.
2014. ápr. 2. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!