Miért lett ekkora divat ez a, , facebookozás"?
Figyelt kérdés
Jó elismerem vannak előnyei de mièrt vannak odáig meg vissza érte.És mièrt baj ha valaki nincs rajta.2014. márc. 30. 21:22
1/7 anonim válasza:
Mindig vannak divatos dolgok. Most ez a sz.r.
Nem baj ha nem vagy rajta. Azok szerint baj akik bele vannak esve a FB-ba...
3/7 manó1235 válasza:
ha nincs rajta valaki "az már gáz"... igen vannak előnyei de az emberi kapcsolattartást segítené ehelyett sztem pont hogy rombolja ... azért vannak érte odáig mert mindenki ott van a nap 24 órájában.. nincs más hely ahol megtalálják őket.. nem kell átmenni a másikhoz, vagy találkozni valamerre.. + felraksz 40 képet egy nap alatt magadról és mindenki agyon dícsér.. :D
4/7 anonim válasza:
Erdekes. Az en kornyezetemben es barati koromben nem divat.
5/7 A kérdező kommentje:
Engem kimondottan nemis az zavar ,hogy van, mert les...zarom .Engem az zavar,hogy bárhol vagyunk fojton feljön ez a téma ,hogy láttad ezt a facen láttad azt a facen.Nincs egy beszélgetés amiben ez nincs benne.Ja és persze a ,,nincs faced nincs életed".
2014. márc. 30. 21:30
6/7 manó1235 válasza:
majd pár éven belül jön helyette valami új.. és ez is olyan kihalt lesz mint az iwiw vagy a myvip hidd el nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!