Köszönöm a választ, de szerintem téged nem nagyon érdekel ez a téma. Ha nem érdekel akkor ne írj róla véleményt!!
Megkérlek titeket hogy csak akkor írjatok véleményt hogyha érdekel ez a téma!! Előre is köszönöm :)
Az #1 válaszolónak teljesen igaza van csak tartalommal rendelkező oldalt lehet minősíteni
de ha a tartalmat nem nézem akkor szar, a háttérképen kívül semmi se tetszik, arról nem is beszélve hogy ingyen domain ingyen host tehát csak idő kérdése és ez is a többi sorsára jut ('hál istennek) eltűnik a süllyesztőbe mint a többi ilyen szutyok tizenéves által gányolt site-k.
A tartalomról meg annyit hogy ezen kívűl 7.000.001 van ami sokkal színvonalasabb.
Ha csak szórakozásból írod, akkor miért érdekel a mi véleményünk, miért tőlünk kérded, hogy holytassad-e?
Ellent mondtál önmagadnak, kiscsajszi!
amúgy a blogod tucat, sok mindent nem látok rajta... ha talán több bejegyzés lenne rajta, akkor lehet, hogy tudnék amit hozzáfűzni, de ez majdnem üres. ://
Nem azt kérdeztem hogy folytassam-e hanem azt hogy hogy folytassam!! És ezzel drága kiscsajszi nem is mondtam ellent magamnak!Nagyon jó hogy feltettem ezt a kérdést, azonban 1 olyan válasz nem érkezett rá hogy hogy folytassam vagy hogy kinézetre milyen...
A lényeg hogy inkább kitörlöm, mert úgy látom még segíteni sem szeretne senki, mindeni kritizálja és a
honlap nézettsége örülök ha megüti a 3 látogatót, szóval nem látom értelmét a folytatásnak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!