Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tetszik a blogom?

Hogy tetszik a blogom?

Figyelt kérdés
[link]

2013. szept. 1. 10:59
 1/9 soccerway ***** válasza:
57%
Blogon van tartalom, ezen nincs.
2013. szept. 1. 11:03
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, de szerintem téged nem nagyon érdekel ez a téma. Ha nem érdekel akkor ne írj róla véleményt!!

Megkérlek titeket hogy csak akkor írjatok véleményt hogyha érdekel ez a téma!! Előre is köszönöm :)

2013. szept. 1. 11:09
 3/9 anonim ***** válasza:
62%

Az #1 válaszolónak teljesen igaza van csak tartalommal rendelkező oldalt lehet minősíteni

de ha a tartalmat nem nézem akkor szar, a háttérképen kívül semmi se tetszik, arról nem is beszélve hogy ingyen domain ingyen host tehát csak idő kérdése és ez is a többi sorsára jut ('hál istennek) eltűnik a süllyesztőbe mint a többi ilyen szutyok tizenéves által gányolt site-k.

A tartalomról meg annyit hogy ezen kívűl 7.000.001 van ami sokkal színvonalasabb.

2013. szept. 1. 12:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Szóval elárulom hogy 13 éves vagyok és most kezdtem el pár napja ezért még nem volt túl sok időm hogy írjak. Nem halálkomoly blogot szándékozok irni, úgyhogy szerintem csak szórakozásból nem is kéne fizetnem érte!! Azért tettem fel ezt a kérdést mert azt szerettem volna megtudni hogy eddig milyen és hogy folytassam, de látom ebből nem sok lett...
2013. szept. 1. 14:18
 5/9 A kérdező kommentje:
Ezen kívül a ,,tizenévesek által gányolt" oldalak készitőinek szerintem nem az a céluk hogy többezren látogassák naponta a blogot. És én se ezért csináltam, hanem mint irtam szórakozásból!!
2013. szept. 1. 14:21
 6/9 anonim ***** válasza:
57%

Ha csak szórakozásból írod, akkor miért érdekel a mi véleményünk, miért tőlünk kérded, hogy holytassad-e?

Ellent mondtál önmagadnak, kiscsajszi!

amúgy a blogod tucat, sok mindent nem látok rajta... ha talán több bejegyzés lenne rajta, akkor lehet, hogy tudnék amit hozzáfűzni, de ez majdnem üres. ://

2013. szept. 1. 15:31
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
akkor csak úgy szórakozásból tanulj meg programozni
2013. szept. 1. 15:33
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem azt kérdeztem hogy folytassam-e hanem azt hogy hogy folytassam!! És ezzel drága kiscsajszi nem is mondtam ellent magamnak!Nagyon jó hogy feltettem ezt a kérdést, azonban 1 olyan válasz nem érkezett rá hogy hogy folytassam vagy hogy kinézetre milyen...

A lényeg hogy inkább kitörlöm, mert úgy látom még segíteni sem szeretne senki, mindeni kritizálja és a

honlap nézettsége örülök ha megüti a 3 látogatót, szóval nem látom értelmét a folytatásnak!!

2013. okt. 20. 16:49
 9/9 soccerway ***** válasza:
jó döntés, bárcsak mindenki így gondolkozna mint te, mennyivel kevesebb lenne a szemét a neten.
2013. okt. 20. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!