Vala ki írja már meg, hogy meglévő alapértelmezett mozilla firefox böngészőmnél hogyan lehet a következőt beállítani?
Figyelt kérdés
Ha megnyitom a böngészőt a google kereső volt beállítva kezdőlapként és most a bal felső sarokba ezt írja ki No site configured at this address lefordítottam ezt jelenti nincs hely beállítva ezen a címen ez mit jelent és milyen beállítást kell végeznem, hogy helyre álljon?2014. márc. 29. 07:46
31/54 A kérdező kommentje:
2014. máj. 13. 19:46
32/54 csacsi2 válasza:
33/54 A kérdező kommentje:
A smart defrag v3.0-ás verzióját honnan tudom letölteni,vagy telepíteni küldenél linket?
2014. máj. 14. 10:31
34/54 csacsi2 válasza:
Advanced system care része, de különálló program. ASC Komplex takarító program ami jó, de mint írtam nem a legjobb a smart defrag...
Érdemes egyben letölteni az Advanced system care-t, általánosságban elmondható hogy maga a program jó takarításra. Ingyenesben viszont nem elérhető a Registry tisztítója, ami fontos lenne!
Én ezeket javaslom:
És valamelyiket a kettő közül:
35/54 A kérdező kommentje:
2014. máj. 14. 13:34
36/54 csacsi2 válasza:
CCenhancer
Ez kibővíri a CCleaner listáját (csillaggal jelöli a bővítetteket) ,így hatékonyabban takarít.Csak futtatni kell.
és igen,azok valamelyikét töredezettségmentesítésre.
Amit privátba írtam azt meg registry (iktatókönyv) tisztítás/tömörítés -re.
37/54 A kérdező kommentje:
Csaba ne haragudj,hogy ennyit kérdezek de az informatika valahogy kimaradt az életemből.Le írnád,hogy egyszerűbben,hogy mit is csináljak most.Köszi.
2014. máj. 14. 19:53
38/54 csacsi2 válasza:
mi a kérdés?! Inkább privátban, kissé elkanyarodtunk a kérdéstől!
39/54 A kérdező kommentje:
Légyszives leírnád egyszerübben,hogy mit töltsek le?
2014. máj. 14. 21:22
40/54 csacsi2 válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!