Vala ki írja már meg, hogy meglévő alapértelmezett mozilla firefox böngészőmnél hogyan lehet a következőt beállítani?
Előzmények (egyéni, v megjegyzi az előzményeket):
Címsáv használatakor meg azt állítod be, hogy mikor elkezded beírni a szöveget miben keressen (könyvjelzők v. előzmények v. mindkettő).
Nem tudom melyik FF -verziód van, de frissítsd 28-asra!
Firefox csak egy van (több verzió), hogy alapértelmezettre van állítva csak annyit jelent hohy az alapértelmezett társítások hozzá vannak rendelve!
Kedves válaszadó frissítettem a FF-ot ahogy leírtad és e szerint be állítottam a ahogy leírtad [link]
Ezek után az a probléma jött elő,hogy a gmail bejelentkezési lapja nekem rögzítve van az új lap új oldalon és ha rákattintok megadom a gmail bejelentkezéshez a felhasználói nevemet és a jelszavamat rákattintok a bejelentkezésre és a következőt hozza fel:
Google Hoppá! Úgy tűnik, hogy böngészőjében le vannak tiltva a cookie-k. Ellenőrizze, hogy a cookie-k engedélyezve legyenek, vagy próbálkozzon egy újabb böngészőablak megnyitásával. [?] és a gyakori kérdések oldalán visszadobja a bejelentkezést ha megadom a felhasználói nevem és a jelszavam.Mit tegyek?
2 lehetőséged van a sütik beállításánál. Sütik elfogadása webhelyekről és a sütik tiltása (sok süti elszemeteli a gépet és nem biztonságos) Ha tiltva van akkor kivételnek megadhatod az oldalt ahol ígényli, vagy ne bonyolítsuk és sütik engedélyezése webhelyeknek, harmadik féltől is engedve:
Nekem azért van tiltva mert sütikezelőt használok amivel könnyen kivételnek adom meg, engedélyezem ideiglenesen, véglegesen ,vagy tiltom eszköztárból, így nem gyülemlik fel a sok süti.
Ha sikerül mindent beállítanod mentsd ki a profilod a mozbackup -al, hogy megmaradjanak a beállításaid:
Ezt hogy alkalmazzam mert rákattintok a linkre és sok mindent felkínál mire kattintsak ha bejön az oldal leírnád konkrétan mert nem magyar nyelvű az oldal. Ha sikerül mindent beállítanod mentsd ki a profilod a mozbackup -al, hogy megmaradjanak a beállításaid:
Letöltöd:
Zip, kicsomagolod nem kell telepíteni, futtatod : MozBackup.exe
Be kell zárd a firefoxot, majd next, next (kéri hogy titkosítani akarod -e jelszóval) nem vagy igen...
Jelölj ki mindent akkor mindent elment beállítások (general settings, bookmarks könyvjelzők stb...
Megadhatod hova mentse.
Azon a linken ellenőrizheted hogy a legfrissebb verziót használod -e. Ha nem akkor felajánlja hogy frissítsd és le is töltheted.
Ha ezt látod akkor semmit nem kell tegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!