Facebook chat beállítások mobilon? (Bővebben lent. )
Sziasztok! Napokon belül lecserélem régi, gombos telefonom egy okos kütyüre. Mivel lesz rajta wifi is, néha ezen is felnéznék facebookra. Nem vagyok függő, napi fél-egy óra hosszat netezek max (beadandók miatti keresést leszámítva).
Szóval az a lényeg, hogy számítógépen facebookozva úgy van beállítva a chat, hogy csak néhány ember lásson elérhetőnek (elfoglalt vagyok, plusz velük szoktam és szeretek beszélgetni chaten IS).
A kérdésem az lenne, hogy ha nem facebook applikációval lépek fel, hanem m.facebook.com (vagy nem tudom milyen címmel lehet még) segítségével , akkor is csak annak a pár embernek leszek online, akiket a számítógépes verzióban beállítottam? Ha nem, van erre megoldás? És ilyenkor ugye csak ezt a pár embert fogom látni, akiket beállítottam? És az alkalmazás esetében mi a helyzet?
Ha ez segít, LG Optimus L5 II lesz a telefon, és wifin keresztül neteznék vele (meg majd vodás zsebwifivel, ha lesz).
Remélem érthető, amit kérdezni szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!