Hogyan lehet láthatóvá tenni a facebook idővonalamon, ha ismerős írt nekem oda?
Állítólag, ha nem kommunikál valaki az ismerőssel eleget vagy like-ol, a facebook szűri és nem jelenít meg mindent.
Az erre vonatkozó frissítési opciók sem hoztak sikert. Csak az ő idővonalán tudtam kommentelni az írást az "ismertség megtekintése" opció alatt, de szeretném, ha az idővonalamon is megjelenne
Folyamatosan változó facebook mellett is naprakész vagyok, de ez most kifogott rajtam.
Pedig azt még törölni sem tudja utólag.
Lehet, hogy nem is írt az idővonaladra, csak megjelölt egy bejegyzésben, de te nem engedélyezted senkinek, hogy írjon az idővonaladra.
Egy esetet tudok még elképzelni, hogy valami vírust osztott meg az idővonaladon, amit a face azóta törölt.
Ez sem lehetett a probléma, mert folyamatosan csak egy fülön volt megnyitva a facebook. Az oldal, mindig jelez, ha új üzenetet kapok, de ennek ellenére is, ha sokáig nem nyúlok hozzá, mindig frissítem.
Az, hogy az üzenet végül megjelent az idővonalamon, továbbra is rejtély
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!