Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miert szakadozik film mikor...

Miert szakadozik film mikor nezem a neten?

Figyelt kérdés
Hogyan tudnam orvosolni ezt a problemat ? elore is koszonom
2009. dec. 17. 15:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Vélhetően pufferel: azaz elkezdi letölteni, hogy te megnézhesd, ám a letöltés sebessége lassabb a lejátszásénál, ezért amikor "elfogy" az addig letöltött adat, megáll (megakad) a lejátszás és vár addig, amíg az újabb adat megérkezik, ezután folytatódik a lejátszás, és ez így megy körforgásba. A megoldás esetleg egy jobb net lehetne (gyorsabb letöltéssel), vagy az, ha miután elindítottad, nyomsz neki egy pause-t, had töltse végig a filmet. Ha megvan vele, megnézheted akadás nélkül.
2009. dec. 17. 16:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Három oka lehet:

- vagy lassú a neted

- vagy terhelt a szerver és nem tudja elég gyorsan küldeni neked az adatokat

- vagy gyenge a géped és nem nagyon bírja a flash videokat rendesen lejátszani. Én ma reggelig azt hittem, hogy a céges gépem elég jó, de nézni akartam a digisporton reggel a kézilabdameccset és diavetítés volt. 100%-on ment a proci. Itthon 30% sincs.

2009. dec. 17. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!