Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan seedelhetek Ncore-on?

Hogyan seedelhetek Ncore-on?

Figyelt kérdés

Az Ncore oldalára feltöltöttem az első torrentemet, de olyan problémába ütköztem, hogy nem tudom azt seedelni. Ebből kifolyólag 3 óra elteltével törlik a feltöltésemet "halott torrent" címszóra hivatkozva. Hogyan seedelhetném a saját feltöltéseimet az oldalon?

Előre is köszönöm szépen!

2014. márc. 22. 23:20
 1/8 soccerway ***** válasza:
letöltöd a torrentet és elindítod a klienst.
2014. márc. 23. 01:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Amelyik torrentet feltöltöltted az Ncore oldalra, azt kell leszednedned és megnyitni a torrent kliensben. Ugye így csináltad?
2014. márc. 23. 06:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem egészen. Elkészítettem az adott filmről a torrent fájlt, az automatikusan maradt az uTorrent-ben, elvégeztem a feltöltést és kész. Azt hittem ezután automatikusan indul a seed is, de nem így történt, tévedtem. Még sosem töltöttem fel az oldalra semmit sem, ez lenne az első alkalom és emiatt nem értek még úgy hozzá ahogyan azt kellene.
2014. márc. 23. 13:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor te is rosszul csináltad.

Elsőnek én is így csináltam, mint te.

Utána kérdeztem, aztán szóltak, hogy mit csináltam rosszul.

Fura, de a feltöltőnek is, az oldalról kell leszedni a torrentet és azt seedelni, másképp nem megy.

2014. márc. 23. 16:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Na, basszus... De ha nincs seedelve a torrent akkor hogyan szedjem le? Seed nélkül nem igazán fog megindulni.
2014. márc. 23. 17:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezt bizd a kliensedre.

Amilyen torrentet feltetted és leszedtél, annak azt a könyvtárat kell megadnod, ahol a seedelni kívánt tartalom van.

Ki fogja írni, hogy ellenőrzés (%-ban végigmegy) és aztán, megy a seed.

2014. márc. 23. 19:21
 7/8 soccerway ***** válasza:

"De ha nincs seedelve a torrent akkor hogyan szedjem le?"

Ahhoz hogy a .torrent fájlt letöltsd, csak rá kell kattintanod a letöltésre, oda nem kell seed.

2014. márc. 23. 22:38
 8/8 anonim válasza:
egyszerű. feltöltöd az oldalra, majd letöltöd, és megnyitod a kliensben. el fog indulni a seed, mert a kliens először ellenőrzi, hogy megvan-e minden, amit le kell tölteni? ha meg megvan minden, mit töltsön még, automatikusan seedbe áll :)
2014. márc. 24. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!