Iszonyatosan belassúlt a netem. Miért? (többi lent)
Valami a gépeden állítódhatott el, de igazság szerint nem tudom mi. A net sebessége lehet, hogy az eddigi sebességhez képest nincs rendben, egyébként meg sokkal lassabb nettel is használható a Youtube. Az én feltöltésem pl. nagyon el sem éri az 1 Mbit/s értéket, a letöltés is kevesebb mint nálad, mégis megy a Youtube és a Facebook is.
Esetleg ha tudsz más forrásból netet, próbáld ki azzal, vagy a jelenlegi netet egy másik számítógéppel, mindegy, csak valahogy zárd ki a nálad szóbajöhető hibalehetőségeket, hogy szólhass a szolgáltatódnak. Megpróbálhatod a routert újraindítani is. (Kihúz, picit vár, majd bedug.)
No.
1. Router ellenőrzése, mégpedig a belső oldaláról.
2. Ezzel lemérni: [link]
3. Másik böngészőt kipróbálni.
4. Ha az nem oldja meg, akkor fölös újratelepíteni a böngészőt.
5. C:\Windows\system32\drivers\etc\fájlokat restoreolni, bár nehéz eredetiket találni, jobb, ha nem állítgatod. Visszaszívtam.
6. Szolgáltatónak jelenteni, kijönnek, megnézik, ingyen.
7. És legelőször is egy vírus utáni nézelődést kéne performálni.
8. Még az előtt is megnézni, hogy mely folyamatok használják a legjobban a netet (a feladatkezelőben).
Itt a legnagyobb adatforgalmat bonyolító cuccot kiírni nekem privátban. Ha az nagyobb, mint 1/8-ad megabyte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!