Akik rendeltek használt dolgokat netről azoknak épségben megjött a cuccuk? Pl tablet vagy laptop stb értékes!
Figyelt kérdés
találtamegy hírdetést és anyám nem engedi megvenni pedig elég olcsó viszonylag csak azt mondja hogy bármi történhet! a postások elszurják vagyvalami baja lesz vagy nem tudjuk menyi idő még ideér! (AMERIKÁBÓL) olyat légyszi ne irjatok hogy tényleg lehet valami mert tudom! csak arra vagyok kiváncsi hogy NEKTEK MINDEN JÓL MENT-E minnél több válsznak örülnék! előre köszi!2014. márc. 19. 21:14
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy önmagában olcsó, de a postaköltséggel együtt már nem feltétlenül az. Amennyiben értékbiztosítással és könyvelt (registered) küldeményként kéred és fizetsz érte, akkor elvben vissza tudod kapni az árát, ha mégis elvész. Csakhogy nagyon bonyolult, mert a feladónak kell utánajárnia és egyrészt nem biztos, hogy neki megéri az utánajárás, másrészt az sem biztos, hogy ő könyvelt küldeményként adja fel értékbiztosítva. Én jártam úgy Németországból érkező küldeménnyel, hogy a feladó nem könyveltként adta fel (írta Ő !!!) és elveszett, pedig én a könyveltnek az árát utaltam át !!!
2/2 anonim válasza:
És az ÁFA is ráterhelődik az árra. (+27%)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!