Mennyiért kapok legolcsóbban teljes méretű, használt laptopot?
Figyelt kérdés
Követelmények amit bírnia kell: wifi, youtube @ 720p, Windows 7, és kb. egy óra netezés akksiról.
Köszi a válaszokat:)
2014. márc. 18. 10:30
1/6 Tengor válasza:
Ezt egy 80-90 ezer Ft-os gép is tudja. Persze annak az anyaghasználata is olyan. Ha ráköltesz 120 körül, akkor már tisztességes gépet kapsz.
2/6 A kérdező kommentje:
ennél sokkal kevesebbet szánnék rá. a fentieken kívül semmi másra nem kell. semmi office, semmi játék. csak böngésző.
2014. márc. 18. 10:35
3/6 anonim válasza:
30-50 ezer forintokért használtan ki lehet fogni ilyesmiket.
5/6 anonim válasza:
A Windows 7 rendszert igazából több magos processzorokhoz tervezték. 32 bites Win 7 alapkövetelmény 1 1 Ghz processzor és 1 GB RAM. Ezt írja a Microsoft. Viszont kell neki a 2 GB memória és a minimum 2Ghz processzor én ezt tapasztaltam az ismerősöm gépén.
Tényleg vannak jó állapotú használtak 30-50 közt, amire te szeretnéd használni. Most csak úgy hirtelen rákerestem, ezen pl. szépen futna a Windows 7. Ennél lejebb paraméterekben, én nem mennék lejjebb. De ha kicsit körbe néznék biztos találnék hasonlót olcsóbban.
Keresgess. Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!