Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok wifi-t csinálni?

Crash9315 kérdése:

Hogyan tudok wifi-t csinálni?

Figyelt kérdés
Összekötöm a gépet, routert, modemet jel van csatlakozni is tudok de net nincs se a gépen se a wifi hálózaton. A router beállítása meg az ip címek meg ilyenek nekem kínai. És a hibajelentő az írja, hogy: Nem rendelkezik érvényes ip konfigurációval.

2014. márc. 19. 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:

milyen internet ? felhasználó név és jelszavas? vagy bedugod a modemet a gépbe és megy?

milyen router és milyen modem ?

2014. márc. 19. 21:11
 2/4 Tengor ***** válasza:
Kérj meg egy ismerőst, aki beállítja. Az összedugdosás kevés lesz.
2014. márc. 19. 21:13
 3/4 claidheamohmor ***** válasza:

Hát igen, ez már körülbelül a 36812. kérdés ugyanebben a témában. El kell olvasni a router kézikönyvét, guglizni egy kicsit, vagy megkérni valakit, aki ért hozzá, hogy csinálja meg.

Egyébként azt kellene elérni, hogy a router kapjon netet a modemtől, de mivel semmit nem tudunk a hálózatodról, csak azt, hogy mindent mindennel összedugtál, így nehéz lesz...

2014. márc. 20. 04:14
 4/4 anonim ***** válasza:
én annó ( jóformán akkor láttam először routert ) felhívtam a szolgáltatóm ( invitel ) hogy mit és hogyan kell és csak annyit kérdeztek hogy milyen router és már mondták is...
2014. márc. 22. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!