Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Net lassú, a wifi gyors! Mit...

Szalgaj kérdése:

Net lassú, a wifi gyors! Mit tudnék csinálni, hogy ne legyen lassú a gépen a net?

Figyelt kérdés
Nekem az lenne a problémám, vásároltam TP-LINK TL-wr841n routert, összekötöm a gépet a routerrel a hozzáadott kábellel a DIGI kábelt a routerbe dugom közvetlenül. Ameddig közvetlenül a gépbe van dugva a UTP kábel addig 20/10mb/s a sebbesség, rákötöm a routert a gépre akkor mérve 1.78/0.4 mb/s lett a sebbesség. A router szerintem jó mert a tv nézve youtube akadásmentes eközben a gépen nézve viszont akad, telefon használni is jól lehet.
2014. márc. 19. 12:12
 1/1 anonim válasza:
ugyan ez a gondom nekem 3 megás a netem ma vettem wifit olcsó (5000)ft-set és nem értem a netem 3 megás a letöltési sebessé is de telefonon 5 megával szedi... nem értempedig csak 3 megás
2014. márc. 19. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!