Asztali sz. Gépen nincs net, de WIFI működik?
Sziasztok!
Érdekes eset alakult ki 2 napja.
T-Com-nál vagyok, és IPTV csomagom van. A TV-vel nincs semmi baj, és a net is működik a laptopon, wifi-n keresztül, viszont valamiért az asztali gépen egyszerűen nem jön be semmi.
Semmilyen hibát nem ír ki, egyszerűen csak nem jönnek be a böngészőben az oldalak. Vicces, hogy a torrent pedig működik.
Próbáltam már resetelni, kapcsolgatni, újradugdosni de semmi nem segített. Valaki nem találkozott hasonlóval és nem tudna segíteni?
Megjegyezem senki nem nyúlt a rendszerhez, egyik napról a másikra jelentkezett a probléma.
Köszönöm szépen előre is!
Probald másik böngészővel!!
Pl Safari, mozila, Chrome, Explorer.
"a torrent pedig működik"
tehát van net, csak DNS feloldás nem megy.
mivel a másik eszközön rendesen megy, így nem szolgáltató hiba.
nézd át a hálózati beállításoknál, a DNS -re vonatkozó részeket, és hagyd automatikuson.
Nem az OP-nek szól a hozzászólásom, ő azóta remélhetőleg megoldotta :-) de hátha másvalaki is idekeveredik még, szóval:
nálam hasonló gond (régóta használtam wi-fivel a notebookom, és mikor kábelre váltottam volna, némelyik oldal bejött, némelyik meg nem)
egyszerűen azzal oldódott meg, hogy a statikus IP helyett DHCP-t állítottam be (a notebookon.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!