Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért szakad meg az internetem...

Miért szakad meg az internetem, ha elkezdek egy beszélgetsét skype-on?

Figyelt kérdés
egész nap jó az internet, skype is online, de ha valaki felhív akkor szakadozik. azt írja nincs internetkapcsolat, majd visszajön, de megint elmegy, a minősége silány. napközben 10-20 mbit van, volt, hogy 30at írt és így is megszakadt. a skypeot újratettem,s emmi. kikapcsolom a modemet, semmi. ha vezetékesen használom, akkor is lemegy. az előfizetésem 25 mbites a t-home-nál. köszönöm szépen az öteleteket :)
2014. márc. 16. 18:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Router nélkül próbálod?

Az ügyfélszolgálatot hívd fel, megmondják mi a teendő.

2014. márc. 16. 18:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Az internet-előfizetők negyedét korlátozzák a szolgáltatók

[link]

"a magyarországi szolgáltatók esetében többször is előfordul, hogy ellehetetlenítik azon szolgáltatások használatát az előfizetők számára, amelyek által csökkenteni tudnák költségeiket. Ilyen alternatív szolgáltatás például az ingyenes üzenetküldési lehetőséget biztosító WhatsApp vagy a Facebook Messenger, illetve az internetes telefonhívások lebonyolítására sokak által használt Viber és Skype. „Ezekre a programokra gyakran akkor sem jut sávszélesség, ha egyébként bőven rendelkezésre állna, sőt, a szolgáltatók a felhasználási feltételekbe is belefoglalják, hogy előfizetőik mennyi ideig használhatnak egy-egy ilyen alkalmazást. Legalábbis több ilyen csomag is megfigyelhető a Telenornál, a Vodefone-nál és a Magyar Telekomnál egyaránt”

2014. márc. 16. 18:18
 3/3 A kérdező kommentje:
eddig nem volt semmi baj, meg ez inkább a telefonos előfizetésekre igaz, nem? ill. routert már kikapcsoltam, egy modemről ment ma, kicsit jobb, de egyszer megszakadt így is. a modem router is, de a másik routert kinyomtam
2014. márc. 16. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!