Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A videók már kb egy hete nem...

A videók már kb egy hete nem jelennek meg, csak egyetlen képet mutat, hogy oldjam meg hogy működjön?

Figyelt kérdés
Egy hete már kb, hogy nem játsza le a neten lévő videókat, csak a kezdő képet mutatja, de közben megy a videó meg minden, csakhát nem mozog. A különös, hogy nem minden videónál csinálja ezt, csak úgy az esetek 90%-ában. Ez mitől van? Valahol nemrég hallottam (csak nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget), hogy ha nem játsza le jól a videót, akkor valamilyen programot kell letölteni, vagy frissíteni, az is lehet hogy a flashplayert, de úgy tudom abból a legfrissebb van meg nekem. Nem tudom mit tegyek, és nagyon akadályoz, hogy nem tudom megnézni a videók többségét. Kérlek segítsetek, előre is köszönöm!
2014. márc. 14. 22:57
 1/4 anonim ***** válasza:
töröld a flashplayer majd telepítsd újra, esetleg aktiváld a youtube-on a html5-öt és ami videót tudsz azzal nézd
2014. márc. 14. 22:58
 2/4 anonim ***** válasza:

sok mindent megírtál,de a lényeget azt nem,

-melyik böngészővel futnak hibátlanul a videók ,IE,Chrome ?

2014. márc. 15. 02:17
 3/4 A kérdező kommentje:

Két böngésző van a gépemen, Mozilla és Explorer, de mindkettőnél ugyanazoknál ugyanúgy jelentkezik a hiba. Ja és úgy emlékszem nem csak youtube-s videóknál, hanem máshol is ugyanúgy jelentkezik, tehát csak képet jelenít meg videó helyett.

Böngészőt nem szeretnék cserélni, mert régebben kipróbáltam az Operát (ezt ajánlották) és a weboldalak totál máshogy jöttek be, még a betűtípus is más volt (borzasztóan rossz volt), és egyáltalán nem tűnt gyorsabbnak. Google Crome-t pedig megint csak nem szeretném használni, emlékszem valami miatt ki kellett törölni, és még az is alig ment, tehát inkább maradok a jelenlegi böngészőknél.

2014. márc. 15. 11:48
 4/4 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/html5?hl=hu

Itt pedig nálam az van, hogy a HTML5 lejátszó van használatban, amikor lehetséges. Aztán lehet hogy mindenkinél ez van, nem tudom, nem értek hozzá, de a támogatott böngészőknél ott van a firefox meg az explorer is, tehát gondolom alapból ezeknél a böngészőknél aktiválva van, és működik.

2014. márc. 15. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!