A számítógépem csatlakozott a wifihez, mégsem tudok megnyitni egyetlen oldalt sem. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
A jelszót felismeri, a jelerősség kiváló. Mobilnál ugyanez. ZTE ZXV10 H201L routerem van, amit reseteltem. Elképzelhető, hogy valamit rosszul állítottam be? Vagy a számítógépen is kell valami plusz beállítást eszközölni? Tudna valaki segíteni?2014. márc. 8. 19:51
1/4 anonim válasza:
A jelerősség nem egyenlő az internettel.Ezekkel a T-kinai csodáknál akármi előfordulhat.T-home ügyfélszolgálat majd megmondja a tutit neked.
2/4 A kérdező kommentje:
Az ügyfélszolgálat olyannyira megmondta a tutit, hogy miután elmondtam hogy reseteltem, azt mondta ki tud küldeni kollégát házhoz, persze fizessek érte. Addig nagyon készséges volt, de amint megtudta azonnal ezt javasolta. Nem hiszem el, hogy telefonon keresztül ne tudott volna segíteni. Elhiszem, hogy nekik is élniük kell valamiből, de ezt pofátlanságnak tartom a viszonylag magas havidíj mellett.
2014. márc. 8. 21:03
3/4 anonim válasza:
A jelszó és a felhasználó név törlődött ezt be kell állítani.Hasonló menüpontok vannak abba is próbálkozz: [link]
Ezért írtam a "tutit" mert mindig ez a válasz.
4/4 A kérdező kommentje:
Még egy hívás a szolgáltatónak anélkül, hogy elmondtam volna, hogy reseteltük és láss csodát: mindenféle pluszköltség megfizettetése nélkül el tudták mondani, hogyan állítsuk be a készüléket.
No comment...
2014. máj. 20. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!