A munkahelyemen miért kap mindig DNS gyorsítótár mérgezést a laptopom?
Figyelt kérdés
Eddig a mobilnetemet használtam a munkahelyemen de most lelassították mert túl használtam a 16 GB-ot.
Mivel több kollégám is a saját laptopját használja az itteni internettel ezért gondoltam én is csatlakoztatom az itt lógó UTP kábelt a gépemhez de az Eset Smart Security rögtön a fent is linkelt figyelmeztetést kezdte el dobálni. Szinte mindig kiírja amikor új weboldalt nyitok meg.
Mi lehet ez? Most gyorsan kihúztam a kábelt és inkább a 128 kbps-re lassított mobilnetet használom.
2014. márc. 13. 15:49
1/2 Tengor válasza:
Egyrészt ha kicsit komolyan veszik a hálózati biztonságot, akkor neked nincs jogod a hálózatra dugni a gépedet.
Másrészt lehet, hogy így próbálják távol tartani a nem kívánatos gépeket a hálózattól.
Kérdezd meg a rendszergazdát!
2/2 anonim válasza:
mivel más is használja lehet hogy csak vak riasztás kérdezd meg a kollégáidat ők mit tapasztaltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!