Miért látom ezeket a reklámokat?
Ez itt nem is igazán reklám, de ezt is hozzáadta a böngészőmhöz.
Nagyjából annyiról van szó, hogy bármelyik oldalon, és úgy értem bármelyiken, amire felmegyek reklámok jelennek meg. Youtubeon a videóajánlatok helyén szintén reklámokat látok, minimum hármat egymás alatt, és a kereső alatt is reklámok vannak. Ez ma kezdődött, a világon semmit nem töltöttem le, még egy nyamvadt képet sem. Az életminőségem azóta olyan szinten romlott, hogy azon gondolkozom, hogy élet-e még ez.
A reklámok alján van egy kis felirat, talán a képen is látszik: Ads by none.
Ha rákattintok erre a feliratra, ezzel az oldallal találom szemben magam: [link]
Itt először is azt írja, hogy "none extension" van telepítve. Először elgondolkoztam, hogy milyen hülye nevet adtak neki, majd a programok törlésébe belépve megpróbáltam megkeresni. Nem találjátok ki, ez szó szerint arra utal, hogy semmiféle kiegészítő nincsen a gépemen, ami miatt ezeknek a szaroknak meg kéne jelennie.
Tanácstalan vagyok.
Az "extension" nem a programok telepítése résznél található, hanem az adott böngésző extensions/plugins ... részén, ahol a kiegészítőket, beépülőket lehet megtalálni. Szóval a böngésződben keresgélj!
AdwCleaner nevű egyszerű kis programocska segíthet (2MB), de ha az nem, akkor a Combofix-el együtt biztos a siker, ha a kézi eltávolítás nem jött össze. Először mindenképp a böngésződben próbálkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!