Miért megy el sokszor az internet?
Figyelt kérdés
Kábelnetem van, és a modem sokszor újra betölti az internetet. Konkrétan úgy csinál, mintha egy pillanatra kihúznám a konnektorból, de azonnal vissza is dugnám a konnektorba. A Windows meg azt jelzi, hogy egy hálózati kábel nincs bedugva, de kb. 2-3 másodperc után már nem is mutatja, mert észreveszi, hogy be van dugva. Most is ezt csinálja. Nagyon idegesítő, mert alig tudom használni a netet, és ha le akarok tölteni valamit, akkor pár perc után elmegy a net, és megszakad a letöltés. Olyan is van, hogy fél óráig nem kapcsol ki, de olyan is van, hogy negyed óra alatt négyszer, talán ötször is kikapcsol, de mindig csak egy pillantra.2014. márc. 8. 16:45
1/2 Mr. V. válasza:
Valószínűleg a modem hibás (valami túlmelegszik benne és önvédelemből kikapcsol, majd újra vissza).
Vidd vissza a szolgáltatónak és kötelesek adni helyette egy másikat (teljesen ingyen)!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez is megfordult a fejemben, de nem voltam benne biztos. Annyira azért nem vagyok számítógépzseni. Valószínűleg igazad van, mert pont most nyúltam hozzá, hogy meleg-e, és eléggé meleg a teteje a hűtőrácsánál. Köszönöm!
2014. márc. 14. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!