Miért van az ha ncor-ról szeretnék tölteni azt irja hogy ''finding peers'' de nem indul meg a töltés? Viszont ha pratebay-ról töltök akkor megy simán!
Én az NCore saját WiKi -jéről beszéltem.
"Támogatott kliensek
Az alábbi lista azon kliensek nevét, verziószámát tartalmazza, melyek használata AJÁNLOTT! Minden ettől eltérő verziószám, klienstípus megnöveli a kockázatát a félrejelentésnek.
BitTorrent 7.2.1, 7.5.0
btgdaemon 0.9.x
btpd 0.13
Enhanced CTorrent (dnh3.2)
libtorrent 0.12.6 (rTorrent 0.8.6)
uTorrent for Windows 2.0.4, 2.2.1, 3.0, 3.1.3
uTorrent for MAC 1.5.11 (legújabb stabil kiadások)
Libtorrent-rasterbar alapú kliensek:
Deluge 1.3.3
Halite 0.3.3
qBittorrent 2.9.2, 2.9.3
Transmission 2.82
(libtorrent-rasterbar >= 0.15.x)
Ismert, hibás verziók:
qBittorrent 2.8 széria: Használata nem javasolt. Memóriát eszik, elfogyasztja amit lehet. Ezen kivül fals I/O hibákat szór. Amint érkezik javitás, frissitve lesz a wiki lap.
Vuze: 4.6.0.2; 4.9 bugos, rosszul számol. Használata, kirúgást eredményezhet!
uTorrent 3.3 verzó: Folyamatosan szétkapcsol, aktivitás nem működik rendesen.
Operációs rendszer szerint:
(Kiteszteltségi sorrendben.)
Windows: uTorrent, BitTorrent, qBittorrent, Vuze, Halite
Linux: rTorrent, Deluge, qBittorrent, Vuze
MAC: Transmission, Vuze
Telefonok/tabletek: Jelenleg nincs ajánlott kliens.
Felhívjuk figyelmeteket, hogy beta, alpha, git/svn verziójú kliensek használata sosem volt és soha nem is lesz támogatott az oldalon. Az ilyen klienseket csakis saját felelősségre használjátok, mivel nagy a valószínűsége, hogy hamis adatokat küldhet.
A régebbi verziókat, melyek már ki lettek írva erre a lapra, lehet használni, amennyiben azok kifogástalanul működnek."
ezaz:) tökéletesen megy.köszönöm szépen.a 3.1.3 as verziót felraktam és jo is lett.
és ha már megjelent 1 segytökész emberke feltennék még 1 kérdést amiben ismét lehetnél a segitségemre.
lg smart tv-m re kötöttem a pc-m hdmi kábellel.kép tökéletes viszont hang csak a beépitett hangkártyára dugott hangfalból jön,a tv ből viszont nemjön hang.és én azt szeretném ha a tv szolna.lejátszó eszközöknél csak a hangfalakat látja hdmi hangot nem.bios-bol letiltottám már a beipitett hangkártyát de ugysem.eszközelökben a rendszereszközök között lát high definition hangvezérö eszközt de azt irja hogy az eszköz nem talál elég használhato eröforrást ha használni akarja az eszközt a rendszerböl tiltson le valami másik eszközt.erre esetleg lenne valami megoldásod?
Azért nem látja az eszközkezelő, mert nincsenek rendesen telepítve az illesztőprogramok, csak azok amit a Windows 8.1 telepítő magtól hozzárendelt.
Pl. a videokártyánál: (Microsoft Corporaton - VDDM v1.1) itt ebből látszik hogy nem teljes értékű, csak hozzárendelt, "butított" a driver.
De ott, a sárga felkiáltójeles "High Defonition Audio hangvezérlő", aminek telepítése elégedhetetlen a probléma megoldásának érdekében. Ez a videokártyához tartozik, hogy szoftveresen tudja átvinni a hangot az integrált hangkártyáról a videokártya HDMI -jére.
A 8.1 már sajnos nem támogatja HD4xxx kártyákat. És a Realtek honlapján se találtam kompatibilis HDMI drivert.
Szóval vagy veszel Windows 8.1 kompatibilis videokártyát, vagy visszatérsz Windows 7-re.
Újabb Windows verziót nem frissíthetsz régebbire. Tehát a Windows alóli telepítés nem fog elindulni. Mindenképp tiszta telepítés kell!
Azzal csináld amelyik működik. Lehet hogy az alaplap túl régi, hogy támogassa az USB boot -ot, de meg kell próbálni.
Egy új optikai meghajtó se olyan drága már, használtam meg gombokért lehet venni működőképeset.
Az nCore -ról MSDN -es Windows 7 -et keress. Benne van a torrent nevében hogy MSDN.
Ezzel a programmal tudod pen drive -re rakni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!