Tévézés az interneten. Lehetséges?
Sziasztok! Érdekelnének olyan megoldások(akár előfizetős is), mellyel olcsóbban ki lehetne teljesen váltani a tévé előfizetést(jó minőségben). Nincs szükségem arra a rengeteg töltelék csatornára és sokallom az árát az előfizetésnek.
A közszolgálati csatornákon kívül ezek a számomra szükségesek:
RTL2
ComedyCentral
DiscoveryChannel
Sport1
Sport2
SportKlub
Eurosport
Eurosport2
+jó lenne, de nem feltétel:
Digisport csatornái
SportM
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Szia.
Szerintem, olyan ami éjjel-nappal menne nincs, de nézz szét itt, találsz egy pár csatornát : [link]
Azért még egyenlőre ne mond le a TV előfizetésedet. :)
Sok Sikert.
Üdv.
Hát igen épp ez a baj, hogy nem állandó és akadás mentes. Az sem lenne gond, ha lenne egy olcsó előfizetési díja, csak működne rendesen. Azért köszönöm a válaszodat, elmentettem magamnak az oldalt és majd tesztelgetem! :)
Persze, nem mondom le, még ha találok is megfelelőt, mert azért minimum 1 hónap próbaidőt szánok mindenképp rá!
Ez fizetős oldal
regisztrálsz és kapsz e-mailt a továbbiakról
-Tv2,
-Viasat3,
-Rtl-klub,
-Discovery Channel,
-Film+,
-Story 4
-AXN
-RTL II
-Cool
-Comedy Central
-National Geographic
-Spektrum
-06:00-17:00-ig Minimax/17:00-06:00-ig SuperTv2
-MTV1
-MTV2
folyamatos adását!Az oldalon a népszerűbb adások (Rtl, Tv2, Rtl2 stb) DVR funkcióval rendelkeznek, azaz megállítható, visszapörgethető az élő adás akár 8 órával ezelőtti időpontra is, nem maradsz le semmiről!
Az oldalon a csatornáknál a 2.lejátszó mobilokra van optimalizálva, ezáltal nézhető android, iphone, stb-vel is.
Plusz van még 3-5 változó csatorna sport adóknak fenntartva, amin a
-DigiSport1,
-DigiSport2,
-Sport1,
-Sport2,
-SportKlub,
-EuroSport,
-EuroSport2 adások kérhetők.
A fontosabb Sport események mindig mennek az oldalon!!!
Plusz egyéb adások:
pl:
Duna HD
Duna World HD
PV TV HD
Euronews HD
ATV HD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!