Létezik ilyen az interneten?
arról lenne szó hogy valahogy a tanárom mutatta csak nem modta el hogy kell na az aa lényeg hogy van pl: egy internetes oldal és oda van írva hogy pl:informatika de én azt szeretném hogy pl:google legyen ott de tudom úgy lehet hogy elem vizsgálata de ha frissíted az oldalt akkor újra az lesz valami ötlet ?
Köszönöm a válaszokat előre is!
bocsánat a pontatlan kérdés miatt arra gondoltam hogy van egy oldal ami nem az enyém és van az oldalon egy szó pl:google de nem ezt szeretném látni csak én de ha más megnézi akkor neki az legyen hogy google nekem meg pl: vonat
egy olyan dologra gondoltam hogy ip vel meg e lehet ezt oldani
NEM AKAROK EZZEL SEMMI ROSSZAT CSAK EZT IS MEGTUDNI
KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT ELŐRE IS
Szerintem azt szeretné, hogy maradandóan módosíthasson egy weboldalon megjelenő szöveget.
Kérdező:
Nem tudom mire lesz ez jó, mert ha át is sikerül írnod valamit egy oldalon, azt csak te fogod úgy látni. De leírom, én hogyan csinálnám: Chrome user scriptet írnék rá, jQuery-vel kiválasztanám az elemet és új értéket adnék a text tulajdonságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!