Ha előfizetéses telefonomon megrendelem a mobilinternetet, mire kell figyeljek?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt,hogy ilyenkor,ha lefogy az az adatmennyiség,amennyit megrendeltem,értesítenek róla,vagy ugyanúgy,mint a feltöltőkártyásnál,belassul? Mert nem szeretnék 60 ezres telefonszámlát kapni. Mire figyeljek? előre is köszönöm!2014. márc. 2. 09:15
1/3 anonim válasza:
Ha minden igaz, legalábbis nálam így működik: Ha pl van 2Gb adatforgalmad és elfogy, akkor a szolgáltató küldeni fog egy SMS-t hogy kereted elfogyott és lassítani fogják a neted, de plusz számlázás nem lesz. Max szólni fognak ha nem elég hogy vehetsz nagyobbat is
2/3 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm!
2014. márc. 2. 11:06
3/3 anonim válasza:
Te is betudod állítani telefonon keresztül hogy mennyit engedjen, de ha lejár az adatforgalmad akkor annyira lelasitják hogy biztosan észreveszed..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!