Mekkora a Youtube maximum feltölthető méret?
Korlátlanul lehet videókat feltölteni?
Olyat lehet hogy valaki vesz egy domaint és a saját szerverére teszi be a youtube csatornáját?
Full hd ben mekkora a maximális feltölthető videó? percben és gb-ban?
Olyan korlát van, hogy 15 percnél rövidebbet lehet feltölteni, ha nem vagy partner. Ez minden méretű videóra ugyanennyi.
A másikra a válasz: nem. Nem fog a YouTube beengedni az infrastruktúrájára idegen eszközt. Még ha fizetsz nekik, akkor sem.
Beágyazott videóként természetesen.
Szerintem sokaknak megy úgy saját domain alatt de ők partnerek.
És akármennyi 15perces videót fel lehet tölteni, akár 1000db-ot is? Inygenesen?
Mármint ez valami adsense dolog ez a partnerség?
És ha szeretnék cache-t?
Félreértettelek. A beágyazás természetesen nem jelent gondot.
Partnerséghez igazolnod kell a fiókod. Ehhez meg kell adnod mobil számod, kapsz egy SMS-t, amiben egy kód van, ezt kell beírni, és megvan az alap partnerséged.
Ekkor kapcsolhatsz hozzá aktív adsense fiókot.
Ahogy az előttem szóló írja, nem lesz akkora összeg. Max. $0,01-t kapsz egy reklámért.
#1-es voltam.
Igen. Ahhoz, hogy sok cash-t tudj szerezni, kell egy bank kártya, ahová átutalja a "youtube" a pénzedet havonta. Viszont, ha nincs nézettséged, és filléreket keresel a videóiddal, nem éri meg bejelölni a "$"-t, (fizetést kérni) mert ebből még adót is levonnának, így hát kihasználhatod ennek a szolgáltatásnak a lehetőségeit, de ha tényleg nincs "eget rengető" nézettséged, szerintem ne kérj fizetést érte.
#3-as voltam...
ok, nem kérek pénzt, de később is beállíthatom, hogy kérek pénzt, ha mondjuk megnő a nézettségem?
Bajom nem lesz ha beállítom, mert legfeljebb nem fizettetem ki a pénzt, hanem ott gyűjtöm és ha már elég pénz van akkor kifizettetem, és leadózom. 43% kb az adó most. 27+16%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!