El lehet tüntetni a keresőszavakat, amiket egyszer beírtam valahova?
Figyelt kérdés
Régen poénból írogattunk be keresőszavakat különböző oldalakhoz, amik tárolódtak, és automatikusan kidobódnak dupla kattintáskor. Ezeket nem lehet valahogy eltüntetni? Eddig csak úgy sikerült megoldanom, hogy a "keresőmezők és űrlapmezők előzményeinek megőrzését" letiltottam, viszont így "tiltódnak" olyan adatok is, amiket nem szívesen írogatnék be minden alkalommal, amikor pl. be akarok lépni valahova.2014. febr. 28. 22:16
1/2 anonim válasza:
szöszi,semmit nem írtál meg ,így a franc se tudja,hogy mire kérdezel,kb ilyen a kérdésed :
-Régebben tudtam főzni,de most nem ,mi lehet ez ?
2/2 anonim válasza:
Ki kell takarítani a böngészőt. Ennek a menete a böngésző típusától függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!