Miért nem engedi az iwiw most már leszedni a képeket? Hogyan tudhatnám mégis?
jobbklikk az egéren,
mentés másként - itt meg tudod adni, hogy melyik könyvtárba mentse el a képet - és örül :)
Újítás történt a képnézegető terén, így hiába kattintasz a képre jobb gombbal, nincs Mentés másként funkció. Ráadásul amikor én próbálkoztam vele anno, akkor felismerhetetlen minőségben mentett, szal akkor sem volt jó megoldás.
Nyisd meg a lementeni kívánt képet az iwiw-en, és csinálja róla egy képernyőképet, utána egy képszerkesztővel vágd meg. Képernyőkép a PrintScreen billentyűvel csinálható.
Másik megoldás: Gimp, ingyenesen letölthető program.
Fájl menü, Külső forrás, Képernyőkép. Itt akár ki is jelölheted a "lefotózni" kívánt területet.
Remélem tudtam segíteni.
Vidd az egeret a megnyitott képre. Mozgasd addig, míg se az előző, se a következő feliat nem látszik, akkor jobb gomb -> mentés másképp, és kész! Most próbáltam a saját profilomon!
Ha tényleg pótolhatatlan családi képek, akkor írj a gépháznak, hogy küldjék el neked! Náluk meg van eredeti méretben, ahogy feltöltötted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!