Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Wifi beállítás, nincs meg egy...

Wifi beállítás, nincs meg egy fül tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Szevasztok!

Win xp-m van, és most lett új routerem. Az útmutató írja, hogy menjek: start-vezérlőpult-hálózati kapcsolatok---

és akkor ott bal oldalt kéne lennie olyannak a hálózati műveletek résznél, hogy vezeték nélküli kapcsolat(vagy hálózat már nem tudom). Na ez nincs ott, és semmi olyasmit nem találok, végeredménybe ki kéne jönnie egy új panelnak, abba lehetne ugye wifihez csatlakozni gépen, vagy ha van router, akkor wifit csinálni, amire telefonról kapcsolódnék. Na ez nekem hiányzik, ilyet hogy lehet ide alkotni? mert googleba se találtam ehhez letöltést meg ilyeneket, és amit kaptam cd-t se lehet róla telepíteni.

Köszi a segítséget előre is.

2014. febr. 27. 17:51
 1/3 anonim ***** válasza:

nem valószínű,hogy jó nyomon vagy,

-írd meg a rutid tipusát,

2014. febr. 27. 17:53
 2/3 A kérdező kommentje:
technikolor7200
2014. febr. 27. 17:55
 3/3 A kérdező kommentje:
megvagyok kész :D
2014. febr. 27. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!