Ha valakit törölnek az ncore-ról rossz arány miatt, akkor a meghívója is kap érte valamit?
Figyelt kérdés
2008. júl. 21. 19:22
1/8 anonim válasza:
A szabályzatban bennevan hogy felelőséget vállal a meghívottjáért, ezért nyilván őt is előveszik ha a meghívott személyt törölni kell.
2/8 anonim válasza:
Idézet az nCore szabályzatából: "A meghívó felelősséggel tartozik a meghívottjaiért (nagyobb szabálytalanságok esetén)!"
Tehát rossz arány miatt semmilyen retorzióban nem fogsz részesülni (ha te vagy a "meghívó")
3/8 A kérdező kommentje:
én vagyok a hívó. sok mindenkit meghívtam, és félek, hogy nagyon megszívom
2008. júl. 22. 10:25
4/8 anonim válasza:
A második válaszoló vagyok. Ne félj, ha a meghívottjaidnak rossz az aránya és őket kilökik, akkor neked nem lesz semmi bajod.
5/8 A kérdező kommentje:
kösz
2008. júl. 22. 14:15
6/8 anonim válasza:
talán nem kéne mindenkit meghívni és akkor nem kell aggódni..
7/8 anonim válasza:
Hívj meg engem is, ez az egy már nem oszt, nem szoroz.
8/8 rubina81 válasza:
töröltek az ncore-ról,pedig nemrég kaptam,egy olyan embertöl aki nem használta és így nem volt alkalmam javítani az arányt:((
Ilyenkor már semmit sem lehet tenni??végleg kidobtak??3éve vártam meghívóra de soha sem jutottam hozzá:((
Valaki segítsen!!:((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!