Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van egy nagy problémám, mit...

Van egy nagy problémám, mit tegyek? Hosszú lenne, szóval a többi lent.

Figyelt kérdés
Kiadtam 1-2 személyesebb infót Facebookon egy olyan gyereknek, akivel névtelenül ismerkedek (hamis profillal vagyunk mindketten). Azt, hogy hova mentem felvételizni és az iskolámat. Amikor megtudta az utóbbit, küldött egy (y)-t és kilépett, nem válaszolt. Szóval lehet, hogy egy suliba járunk. Ez még nem is lenne probléma, de az már igen, hogy egy elég ciki témában ismerkedtünk össze. Ugyanabba az iskolába mentünk felvételizni, és oda nem ment sok gyerek az én általánosomból. Szóval eléggé leszűkült a kör. Ha kiderül, nekem végem, mindenki ezzel fog basztatni. És a másik személy kiléte nem kerül valószínűleg nyilvánosságra. Próbáltam hazudni, hogy pár éve elmentem onnan, de nem válaszolt még. Mit tegyek? Nagyon ideges vagyok.

#Facebook #probléma #sürgős segítség kerestetik
2014. febr. 25. 19:00
 1/4 anonim ***** válasza:
hát a búzák így járhatnak :))
2014. febr. 25. 19:30
 2/4 A kérdező kommentje:
először is. nem arról van szó, nem azért gáz. másodszor értelmes választ vártam.
2014. febr. 25. 19:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem a interneten kéne élned az életed, hanem a valóságban.
2014. febr. 25. 22:27
 4/4 anonim ***** válasza:

" értelmes választ vártam. "

-ahhoz , értelmes kérdést kellett volna írnod .....

2014. febr. 26. 05:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!