Na szóval az én problémám az lenne hogy Facebookra betudok lépni sikeresen gépen viszont egyik napról a másikra a telefonomon nem működik. Változtattam jelszót meg mindent . Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Iphoneom van és se az app se a netes fb nem akaródzik beindulni. Az appon beenged és kidob kb ez a nagy történés ..panaszlevél 80%ára nem válaszolnak semmit.az tény persze hogy ez az újabb frissítés egy nagy rakat semmi app storeban..........de már előtte rossz volt..most meg így viselkedik..JA ÉS CSAK ENGEM NEM ENGED BE!!! bátyjáméra barátnőmére is belehet lépni...telón......2012. jan. 3. 15:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!