Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Windows ujratelepites utan...

Windows ujratelepites utan nem megy a internet. De miert?

Figyelt kérdés
a windowsomra rafert a ujratelepites es feltettem megint az xp t de a internetem nem indult/fiberinternet/ az internetesek azt mondtak telepitsem a alaplap drivert es menni fog ez megvolt megy is de nem ahogy kene nem tolti be az oldalakat videokat pl felet betolti es megall nem megy az msn stb...
2009. dec. 11. 16:36
 1/5 werte ***** válasza:
hiányoznak alap dolgok a gépedről: driverek: pl: flash player, dotnetfx (s ezek bővítménye) az MSN-hez, NET keretrendszer, Java s a társai sok van ezekből, de a bővítmények hiányoznak a gépedről. (nem okoskodás, szimpla kérdés: alaplapi drivereket telepítetted?) Ez is lehet még a gubanc!
2009. dec. 11. 17:21
 2/5 A kérdező kommentje:
alaplapdrivereket telepitettem flash player megvan java kosz hogy eszembejuttattad xD szerintem is alapdolgok hianyoznak csak nem tudok rajonni hogy mik...kosz a gyors valaszt probalkozok tovabb...
2009. dec. 11. 17:38
 3/5 werte ***** válasza:
multimedia driverek, van belőlük elég. Általában ha firefoxot használsz az adott oldalon kiírja mik hiányoznak. (adobe flash player, office csomag) tényleg határ a csillagos ég és első voltam megint:)
2009. dec. 11. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:
ha a youtube-s videóknak a felét csak betölti, akkor van net, csak nem normálisan
2009. dec. 11. 20:10
 5/5 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat a probléma megoldodott...
2009. dec. 11. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!