TeamSpeak 3 unban, hogyan?
Figyelt kérdés
Bannoltak egy TS3 szerverről, váltottam identityt, hotspothielddel is próbálkoztam, de semmi.
Valaki nem tud valami jó megoldást?
2014. febr. 23. 12:00
1/9 anonim válasza:
ip és id cím alapján bannolnak szval ha te újra rakod a windows vagy ki húzod és be dugod a net kábelt nem fogja megoldani a problémád de az internet szólgáltatodtól kérhetsz új ip címet
2/9 A kérdező kommentje:
És legalább adnak is, vagy azt mondják hülye vagyok és elküldene? (UPC)
2014. febr. 23. 12:05
3/9 anonim válasza:
persze egyszerű ott bent le kapcsolják majd újra indítják és már is új ip-d van. én ahányszor késtem a befizetéssel le kapcsolták majd vissza mindig új ip-m lett így vissza is tudtam menni az ip bannolt játék szerverekre :D trololo
4/9 A kérdező kommentje:
Beléptem a modembe és ezeket írja ki:
IP-cím:176.63.XXX.XXX
Elévül:2014-02-26 12:27:36
Akkor most ekkor megváltozik az IP címem?
2014. febr. 23. 12:29
5/9 anonim válasza:
hát ezt nem tudom ! mert ilyent még nem is vettem észre nálam meg nem is néztem .
6/9 A kérdező kommentje:
Remélem tényleg akkor változik, mert akkor megváom.
2014. febr. 23. 12:40
7/9 anonim válasza:
Írj egy üzenetet, én le tudom venni.. A többiek egyébként hülyeségeket mondtak, ha újrahúzod a gépet sem fog eltűnni a bann az új frissítés miatt ;)
8/9 A kérdező kommentje:
írtam
2014. febr. 23. 16:41
9/9 Szabó Bazsi válasza:
Szia mutasd már meg nekem is hogy kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!