Van valamilyen program amivel leellenőrizhetem a netet, hogy vírusos-e?
Figyelt kérdés
Google chrome-t használok. A vírusirtó azt írja, hogy nincs vírus a gépen... de biztos, hogy van, mert már a youtube-t se hozza be (attól mindig le fagy az egész). A sorozatokat is alig hozza be...:S2014. febr. 22. 13:08
1/9 anonim válasza:
Avast-ot telepíts, azzal csinálj egy ellenőrzést
2/9 A kérdező kommentje:
Az van a gépemen
2014. febr. 22. 13:12
3/9 anonim válasza:
Avastot inkabb ne...
Most jartunk porun vele...
Malwarebytes free-t futtasd le elso korben.
4/9 anonim válasza:
évek óta (eredeti) avast van a gépemen. Soha nem volt vírus a gépemen, bár az is igaz h pedofil oldalakra sem járok fel!
5/9 anonim válasza:
Sokkal valószínűbb, hogy feltelepítettél mindenféle toolbar-okat, meg adware-eket, amire a vírusirtó nem riaszt és ezek fogják meg a géped. Mikor volt utoljára újrarakva a cucc?
G.
6/9 anonim válasza:
Ahoz nem kell pedofil oldalakra menned,hogy ossze szedj fut fat.
Avast ingyenesek kozt egyik legjobb elvileg,de igen is sok dolgot at tud engedni.
Par evig "vacakoltam" vele.
ESET Smart Security 7-et batran merem ajanlani,magazinos koddal teljes koru vedelmet ad!
Malwarebytes Free-t alkalmankent eleg lefutattni ha szuksegesnek erzi az ember.
7/9 A kérdező kommentje:
Letöltöttem ezt a Malwarebytes Free programot rámentem, hogy gyors vizsgálat és azt írja ki, hogy "észlelt objektumok: 75". :O
2014. febr. 22. 14:18
8/9 anonim válasza:
Az szép.Csodálom,hogy működött még a rendszered!
9/9 A kérdező kommentje:
ezeket töröltem vele és aztán rámentem, hogy teljes vizsgálat és azt írta ki, hogy: 43.:OOO
2014. febr. 22. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!